Forever Living

Forevers Aloe Vera 

Är det något Forever kan så är det Aloe Vera! Forever är världens största tillverkare av Aloe Vera och Aloe Vera produkter. 

Med egna plantager där Aloe Veran skördas och fileas för hand erbjudes du här nu en Aloe Vera av absolut högsta möjliga kvalitet!

Forevers Aloe vera-produkter var de första att ta emot det prestige- fyllda certifikatet International Aloe Science Council’s Seal of Approval, vilket garanterar hög och jämn kvalitet på produkterna.


God affärsetik

Forevers ledstjärna är, och har varit under de senaste 40 åren, att göra det rätta. De vill hålla en hög kvalitet och ha hög etik i allt de gör. Inte för att det är trendigt eller för att dom måste – utan för att dom tror att det är det enda rätta. De testar inte några produkter på djur, och många av Forevers produkter har kosher-, halal- och Islamic society-märkning. 

De är så säkra på att alla kommer att älska produkterna att de erbjuder kunderna 90 dagars Nöjdkundgaranti.

Välgörenhet

Forever har arbetat med en mängd välgörenhetsorganisationer och -initiativ såsom Project Playground och Packing For Phineas. Sedan 2015 stödjer dom aktivt Rise Against Hunger genom att hjälpa till att packa måltider för behövande vid olika event. Målet är att utrota all svält i världen.

De ligger också bakom Forever Giving – en global välgörenhetsorganisation som fokuserar på att göra skillnad för utsatta barn. Det sker genom att tillhandahålla hjälpmedel och utbildning för att motverka fattigdom, hunger och brist på tillgänglig sjukvård. Det kan handla om akuta insatser i katastrofområden så väl som långsiktiga åtgärder. Forever Giving samlar in pengar genom egna insamlingsprojekt som bygger på återförsäljarnas engagemang.