Varmt välkommen!

Tävling

Är du sugen på att kicka igång mars ordentligt? 


Nu kan du vinna en C9 box - Berry Nectar/ Vanilj!


För att vara med och tävla motivera varför just du ska vinna en C9 i formuäret nedan eller mejla till hello@jisportandhealth.com senast 28/2, vinnare utses 1/3 och kontaktas via mail.


Kickstarta din livsstilsförändring!

C9 är programmet som på nio dagar kan hjälpa dig att kickstarta din resa mot ditt hälsosammare jag.

För vem?

För alla som vill ta steget mot en hälsosammare livsstil. Med C9 får du tydliga instruktioner och alla verktyg du behöver för att lyckas. Paketet passar alla vuxna människor som vill ha en förändring, men som behöver en välvillig spark i baken för att komma igång. 

Så funkar det

Med C9 tar du det första steget mot att etablera livslånga vanor som kommer hjälpa dig att uppnå varaktig viktkontroll – på bara nio dagar. Det är effektivt, enkelt att följa och ger dig alla verktyg du behöver för att starta din förändring i dag. I paketet ingår utvalda kosttillskott som stöttar din nya livsstil, du får en tydlig handbok som steg för steg guidar och peppar dig hela vägen igenom programmet. En praktisk shaker och ett måttband ingår också.

Varmt välkommen!

Här kan du enkelt klicka hem dina favorit produkter från Forever sortimentet. Du kan även kika in vilka våra favoritprodukter är, vilken produkt som är månadens favorit, eller varför inte kika på vad  affärsmöjligheten kan erbjuda just dig? 

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss! 

Vi är glada att just du har hittat hit, ha en härlig och inspirerande stund på vår sida. 

Jimmy & Ida